We bespreken de Nanuk 935 Hard Case


Waarom zou je een harde koffer nemen in plaats van een rugzak? Deze bespreking van de Nanuk 935 Hard Case zal je anders doen denken over hoe je je materiaal opbergt en van punt A naar punt B brengt. Er zijn andere harde koffers, maar deze heeft een organizer in het deksel, wat hem naar mijn mening onderscheidt.

Ik ben een DOP gericht op de schoonheidsindustrie in Parijs. Als we voor een klant filmen, huren mijn team en ik de camera’s, lampen en apparatuur die we nodig hebben. Maar, ik schiet ook vaak spec advertenties of concepten waarvan ik denk dat het interessant zou zijn om te doen, en daarom heb ik ook mijn eigen kit. We reizen met de metro, taxi of het vliegtuig, afhankelijk van het project, en onze uitrusting gaat mee.

Ik kreeg de Nanuk 935 case toegestuurd ter review. Ik was aangenaam verrast door het ontwerp en de functionaliteit van de koffer, het interieur en de deksel organizer.

Bekijk de dagprijs

Wat ik er in kon stoppen:

Wat ik leuk vond

Het is goed gemaakt. Hij is ontworpen om je spullen op hun plaats te houden en te beschermen tegen harde klappen. De wielen rollen zacht en maken geen lawaai.

Ik ben blij te weten dat ik mijn rug voor ongemak kan behoeden. Ik heb een zoontje van twee jaar dat nog steeds graag wordt opgepakt en rondgedragen, dus ik waardeer alles wat de hoeveelheid dingen die ik moet oppakken en ronddragen vermindert.

De organizer voor het deksel is een geweldige toevoeging aan de koffer. Het is de eerste keer dat ik het gezien en gebruikt heb, en ik denk dat het een standaard zou moeten worden voor alle harde koffers. Het geeft me meer opties en organisatorische voordelen. Alles heeft nu een specifieke plaats.

Wat ik niet leuk vond

Ik vond hem zwaar toen ik hem voor het eerst oppakte. Voor de review droeg ik mijn ThinkTank cameratas met de ene hand met alle cameraspullen die ik erin heb en de lege koffer met de andere. Het gewicht was bijna hetzelfde. Ik moet zeggen dat gewicht geen probleem is als het niet gemaakt is om gedragen te worden. Dus, het is geen deal-breaker.

Een ander ding dat ik opmerkte was dat het materiaal dat wordt gebruikt om de interne separators te bedekken zacht aanvoelde en leuk was om aan te raken, maar terwijl ik ze aan het verplaatsen was om de kit die ik nodig heb erin te plaatsen, merkte ik dat het klittenband het nogal hard van de divider trekt als je het niet in één keer goed hebt gedaan, wat volgens mij niet goed is voor de levensduur. Je moet vooruit plannen om te weten wat je wilt voordat je ze erin doet.

Conclusie

Ik zal deze koffer vanaf nu gebruiken. Ik heb de rugzak met pensioen gestuurd en zal hem alleen nog gebruiken als het zinvol is om dat te doen en als het trekken van een koffer geen zin heeft. Dat kan zijn als we op locatie fotograferen, zoals op het strand of in het bos.