Hoe merken recensies kopen zonder geld


De mensen en websites die de meeste producten verkopen verdienen het meeste geld, maar tegen welke prijs?

Fstoppers.com is nu meer dan 12 jaar oud, en ik heb veel geleerd over marketing door de jaren heen. Ik heb tonnen gratis materiaal gekregen, ik heb vroege toegang gekregen tot opwindende producten, en ik ben betaald om producten rechtstreeks te promoten. Soms hou ik van deze producten en is het promoten ervan gemakkelijk, maar soms zijn ze niet perfect, en hoewel ik onbevooroordeeld wil zijn, speelt geld wel een rol.

Als ik zeg dat ik een product niet goed vind, verlies ik dan affiliate verkoop? Zullen ze me in de toekomst een ander gratis product geven? Zal ik mijn vroege toegang verliezen? Zullen ze volledig stoppen met adverteren?

Bekijk de dagprijs

Ik ben zeker niet perfect, en ik heb gesponsorde inhoud verkocht voor producten waar ik niet echt van hou, maar ik ben ook in de verleiding gekomen om producten te promoten in de hoop connecties te maken of extraatjes te krijgen later op de weg. Ik denk niet dat er iets mis is of dat adverteerders of marketeers iets verkeerd doen; het is gewoon de manier waarop de wereld werkt. Ik had het er net met Patrick over en ik dacht: “Dit zou een interessante video kunnen zijn. Laten we het filmen.” Bekijk de video hierboven voor onze volledige gedachten.