Hilarische TikTok-trend spot met straatfotografen en hoe ze mensen benaderen


Misschien heb je de recente trend op TikTok en Instagram opgemerkt, met straatfotografen die mensen benaderen, hun stijl complimenteren en om een foto vragen. Ik begon opeens een gazillion Reels en TikTok video’s als deze te zien, en er is nu een trend die het bespot… En het is absoluut hilarisch. Ik vond een paar video’s om te delen, en ik hoop dat ze deze maandag een beetje beter maken voor jullie zoals ze dat voor mij deden.

Persoonlijk heb ik deze video’s gezien op Instagram’s Explore, omdat ik daar veel meer tijd doorbreng dan op TikTok. Maar zoals het meestal gaat, kan ik ze niet vinden wanneer ik ze wil vinden. Hoe dan ook, de trend is de volgende: een fotograaf benadert willekeurige mensen, complimenteert hun stijl of uiterlijk, en vraagt hen om een foto, waarbij hij het hele gesprek filmt. Aan het eind van de video krijgen we dan het resultaat te zien. Een geweldig (en zeer populair) voorbeeld is @iamjeanblack, dus hier is een video van hem om te illustreren hoe het eruit ziet.

@iamjeanblack

Bekijk de dagprijs

#fyp #art #photography #photographer #streetphotography

♬ origineel geluid – Jean Black

Deze nieuwe videotrend gebruikt ook een hashtag #streetphotography, dus je zult veel van deze tongue-in-cheek video’s zien die de spot drijven met straatfotografen en hun aanpak. Wat ik persoonlijk het grappigst vind, zijn de foto’s waar ze mee eindigen. Bij sommige van deze ging mijn koffie bijna door mijn neus!

@runabyte

een professioneel model #fyp #streetphotographer

♬ lijdensweg –

@jaketamale

wat een mooie ziel ❤️ ik voel me elke dag gezegend dat ik dit mijn werk mag noemen 😌 🙏🏽 📸 #fyp #fotograaf

♬ kwelling – –

@mylifewithkristine

ze zei dat ze professioneel model is #streetphotographer #fypシ

♬ agony – –

Ik denk niet dat deze video’s gemaakt zijn om iemand te beledigen, maar ik vind ze een erg leuke en uiterst hilarische parodie. En ik hoop dat ze je vandaag hebben doen glimlachen!

[via PetaPixel]